I renovated my room – roomtour 2018

interieur

IMG_4315

Ja ja. De afgelopen maanden had ik zeeën van tijd (dat voelt niet zo, ik heb best veel gedaan + de tijd is zo snel voorbij gegaan). Maar één ding dat ik heb gedaan (en waar ik heel blij mee ben) is het verven en herinrichten van mijn kamer. En ik ben er zo ontzettend blij mee. Mijn kamer is weer fris en opgeruimd en helemaal mij. Laat ik het maar gewoon laten zien.

IMG_4307

Hier is niet zoveel aan veranderd. Behalve dan dat de muur weer mooi wit is. En ik in plaats van een hedera een boek met de titel ‘Groen geluk’ op een van de kubusjes heb staan. En de bladeren die ik had ingelijst zijn ook wel een beetje verkleurd. Ik vind het niet erg.

IMG_4300

Helaas is deze plant voor de helft dood gegaan afgelopen zomer toen ik op vakantie was. Reden 1 (en enige reden om niet op vakantie te gaan): mijn planten kunnen niet zonder mij. Naast de helft van deze plant is ook mijn lantaarnplantje overleden (ook wel bekend als ‘String of hearts’.

IMG_4309IMG_4293

Tromgeroffel…. Dé nieuwe eyecatcher van mijn kamer. Mijn nieuwe kast. Eerst had ik hier planken hangen, maar daar wilde ik vanaf. Waar ik me vooral enorm aan kon irriteren was de troep dat in die hoek lag. Daarom wilde ik graag een kast, zodat alles netjes opgeborgen kon worden. Wel moest dit een open kast zijn. Omdat a) een gesloten kast veel massiever is en mijn kamer er klein van wordt en b) het ook decoratief mooier is.

En ik vind de nieuwe kleur op mijn muur zó mooi. Ik ben er helemaal verliefd op.

IMG_4295IMG_4294

Twee van mijn nieuwe plantjes (I’m in love with them).

IMG_4310IMG_4304IMG_4305

En dan nu mijn bed. Daar is niet zo veel aan veranderd. Behalve dat er een paar kussentjes zijn bijgekomen (wat nauwelijks te zien is), het plantje op mijn geïmproviseerde nachtkastje heel erg is gegroeid (Was het je al opgevallen? Of ben ik de enige die het ziet?) en er zit een andere afbeelding in een fotolijstje die ik nog wil vervangen omdat ik denk dat een zwart lijstje mooier afsteekt.

IMG_4312IMG_4303

Dan mijn bureau. Is ook niet veel veranderd. Behalve de pannekoekenplantjes, de vingerplant (een stekje van mijn moeder’s plant) en een plantje dat terug is van weggeweest (ze heeft een tijdje in de woonkamer beneden gestaan). En zie je hoe groot mijn monstera a.k.a. gatenplant is geworden?

IMG_4301IMG_4302

Dan mijn platenspeler. Die heb ik al best een tijdje, maar ik denk dat het nog niet in een post voorbij is gekomen (aangezien ik nauwelijks heb geblogd afgelopen jaar). Hier draai ik een plaat van Vivaldi ‘De vier seizoenen’ verreweg een van mijn favorieten. En het letterbord is ook nieuw. Deze kreeg ik van mijn ouders toen ik geslaagd was.

En dan zijn we mijn kamer rond. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en lezen. En misschien kan je er nog wat inspiratie uit halen. Ik ben er in elk geval heel blij mee. Het is erg opgeknapt ten opzichte van hoe het eerst (<- linkje) was.

Liefs,

Joanne

 

I am with you always – Matthew 28:20

Advertenties

5 gedachtes over “I renovated my room – roomtour 2018

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s