Roomtour 2017

interieur

img_6030

Daar ben ik dan weer. Terug van weggeweest. De afgelopen tijd heb ik het enorm druk gehad. Zoals jullie misschien wel weten zit ik in mijn laatste jaar van de middelbare school en moet ik dit jaar examen doen. Tot nu toe gaat het erg goed, maar het is wel hard werken en druk.

Ik houd erg heel van interieur en vind het leuk om mijn kamer leuker en gezelliger te maken met accessoires. Dat doe ik dan ook net zo lang tot ik helemaal tevreden ben en eigenlijk blijft mijn kamer dan nog continu veranderen. Afgelopen zomer ben ik  weer druk bezig geweest en ik denk mijn kamer voorlopig zo houd (de grote dingen). Daarom laat ik jullie vandaag mijn zelf ingerichte kamertje in.

IMG_0841 (3).JPG

Deze hanger met foto’s eraan hangt half achter mijn deur. Maar is ook zichtbaar als je in mijn kamer bent. De tak heb ik een keer in het bos gevonden en met behulp van wat touw en kleine knijpertjes heb ik de fotootjes opgehangen. Het was eigenlijk de bedoeling dat de fotootjes er retro uit zouden zien (van die polariodfotootjes), maar er was iets mis gegaan waardoor het niet goed gelukt was met afdrukken. Dan maar zo. Ook leuk, toch?

IMG_0844IMG_0776

Dit is een van mijn favoriete stukjes van mijn kamer. Een tijdje geleden heb ik hier een heel blogpost aan gewijd. De lijstjes met daarin de gedroogde blaadjes, de plantjes, de pot met schelpen en een kaars en de oude koffer die ik vorige zomer in Frankrijk kocht (en die je op deze foto nauwelijks kan zien). De kleuren zijn zo mooi en passen heel goed bij elkaar. En die plantjes… De linker kocht ik trouwens afgelopen jaar in Frankrijk. Om toch nog een souvenirtje mee te nemen.

IMG_0885IMG_0997 (2)

En dan introduceer ik mijn nieuwste meubelstuk: mijn kastje. Vorig jaar december kocht ik dit kastje. Het was geen mooi kastje. De verf zat er niet mooi op en er zaten veel restanten van stickers en krassen op. Het liefst wilde ik het meteen op gaan knappen. Maar het was midden in het schooljaar en bovendien was het winter, dus droogt verf niet zo snel.

Afgelopen zomervakantie ben ik – eindelijk – met mijn kastje aan de slag gegaan. Ik wilde het grijs gaan verven, dus ben ik naar de winkel gegaan. Na een bezoekje aan de bouwmarkt kwam thuis met deze kleur grijs met een beetje een kakigroene gloed erin. Zelf ben ik echt heel blij met deze kleur. Ik vind het zoo mooi geworden.

O ja, en op deze foto is de koffer waar ik het eerder over had, wél te zien.

IMG_0872 (2).JPGIMG_0792

In één van de hoeken staat een stoel waar ik mijn kleding vaak op gooi. De ene keer is de stoel bijna verdwenen en de andere keer ziet het er ongeveer zo uit. Ik vind dit zelf heel handig. Op deze manier is mijn bureaustoel niet elke keer bedolven onder mijn kleding en kan ik het toch even ergens op gooien (o, wat lui).

IMG_0778IMG_0816

Het plekje waar ik zeker de meeste uurtjes doorbreng. Mijn bed. En als ik eigenlijk naar  school moet, een plekje waar ik het liefst de hele dag door breng. Vooral nu het weer wast kouder wordt en het ’s ochtends nog donker is. Jongens, wat is het moeilijk om uit bed te komen (iemand nog een briljante tip?).

IMG_1561.JPG

Dit zijn de nieuwste plantjes van mijn plantenfamilie. Omdat ik vond dat het er wel erg veel begonnen te worden en wel erg nieuwsgierig was hoeveel het er nou precies waren, heb ik ze geteld. 1, 2, 3, 4, …, 21, 22, 23, 24. Ja zoveel zijn het er echt, vierentwintig. Nu heb ik met mezelf afgesproken dat ik de komende tijd geen plantjes meer mag kopen (gaat nog een uitdaging worden), maar het moet maar gewoon gaan lukken. O ja, plantjes aan mij geven mag nog altijd ;).

IMG_0901 (2).JPG

Hier heb ik inmiddels ook al heel wat uurtjes doorgebracht. Huidwerk makend, voor me uit starend, lezend, brieven schrijvend, voor me uit starend, voor me uit starend. Gelukkig gaat het de laatste tijd echt beter met mijn concentratievermogen en ben ik wat effectiever mijn tijd aan het besteden. Yes.

IMG_1549IMG_1531

Dit is iets wat ik al een tijdje in mijn kamer wilde. Een vaas eucalyptus. De eerste dagen ruikt het heerlijk en ook droogt het heel mooi op zodat je er lang plezier van kunt hebben. Toen ik de foto’s maakte stond het net een paar dagen op mijn kamer, maar inmiddels is de eucalyptus al opgedroogd.

Dat was dan mijn kamer in foto’s. Ik hoop dat ik jullie een beetje een goed beeld heb kunnen geven van mijn kamer en dat jullie er wat inspiratie uit hebben kunnen halen. Wat is jullie favoriete deel van je kamer? En wat vinden jullie van mijn nieuwe lay-out?

Liefs,

Joanne

Advertenties

2 gedachtes over “Roomtour 2017

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s