Kou, zonneschijn en de meivakantie

persoonlijk

IMG_5306

Eigenlijk heb ik hier niet veel meer over te zeggen. De meivakantie is al een eeuwigheid geleden en ik kan er niet echt nog een leuk verhaaltje over vertellen. Wel heb ik een paar leuke verhaaltjes voor jullie die me het meest zijn bijgebleven. Hoe dan ook, ik wilde graag de foto’s aan jullie laten zien.

IMG_6809IMG_6817IMG_6869

Zeker weet ik het niet. Maar volgens mij was dit een moment dat Miriam op twee benen probeerde te blijven staan. In elk geval was het daar erg glad doordat dat stuk op het moment droog lag, maar er ook op bepaalde tijden water ligt. Gelukkig is het ons alle twee gelukt om staande te blijven. Wel hadden we vervolgens hele vieze schoenen, die we vervolgens met schuursponsjes en een heleboel schoonmaakmiddel hebben staan poetsen.

IMG_5463IMG_5474

Zoals Miriam op haar instagram al zei: ‘Het zonnetje scheen graag voor jouw, bij mij kroop die achter de wolken.’ Al denk ik niet dat de zon bij ging schijnen en gauw achter de wolken kroop als Miriam voor de lens stond (haha). Trouwens bij mij kroop die ook wel eens achter de wolken (dus Mir, het klopt niet helemaal).

IMG_68182

Weet iemand wat voor vogeltje dit is?

IMG_6853IMG_5572IMG_5418IMG_5427

Het zonnetje kwam af en toe om het hoekje kijken (en vaak als ik voor de lens stond). Maar deze twee foto’s zijn het bewijs dat het zonnetje er niet altijd was als ik voor de lens stond. Op de onderst foto had ik het heel erg koud. Zelfs met mijn wollen jurk.

IMG_6885

En nog even een foto van de portretfotograaf.

A lot of love,

Joanne

Advertenties

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s