Lachen, de lek en gebabbel over de afgelopen tijd

persoonlijk

IMG_5992

De meivakantie lijkt al een eeuwigheid geleden. En dat is ook zo. Het is nu al volop zomer en we hebben vakantie. Omdat ik het rond de meivakantie erg druk had en deze blogpost niet kon plaatsen, maar ik deze foto’s toch even aan jullie wil laten zien: bij deze, de foto’s van de meivakantie (binnenkort komt deel 2).

IMG_6032

Als ik ‘echt’ moet lachen.

Bij deze blogpost wil ik gelijk even terugblikken op een van de drukste, maar ook de leukste periode van het jaar (de reden waarom deze en nog meer blogposten niet online zijn gekomen). Tussen de meivakantie en de zomervakantie is een periode dat je als scholier veel dingen moet afronden. Mijn (maatschappelijke) stage moest worden afgerond, mijn oriëntatie op mijn opleiding moest worden ingeleverd, de toetsweek kwam eraan en daarnaast hadden we ook nog ‘kleinere’ opdrachten die ingeleverd moesten worden. Naast school had ik ook nog mijn musicalgroep waarmee ik naar een voorstelling aan het toewerken was. De extra repetities, generale repetitie en uiteindelijk de voorstellingen (waarvan er één midden in de toetsweek zat).

Maar wat was het leuk! Ik heb er heel erg van genoten en ben erg blij met de twee voorstellingen die we neer hebben kunnen zetten. Na mijn toetsweek heb ik ook nog een dagje (van 8.30 tot 21.30) achter de schermen geholpen bij vier voorstellingen. Dit was ook erg leuk om te doen (maar ook erg vermoeiend, ik heb de hele dag rond gerend). Het was een erg leuke groep waarmee ik dit heb gedaan en ook de sfeer rond zo’n voorstelling is altijd erg gezellig. Het was een erg geslaagde dag.

IMG_5997IMG_5904IMG_5906

Nu nog even wat nog meer) gebabbel over school. Het lesjaar is afgelopen (al zo’n drie weken – als je de tijd dat e niets op school deden ook meerekent) en ik kan met trots zeggen dat ik over ben naar het volgende jaar (examenjaar, spannend!). Ondanks dat het afgelopen jaar druk was, vond ik het een erg leuke tijd. Vooral de laatste periode vond ik erg leuk. Je leeft toe naar de zomervakantie en ik had ook nog eens twee hele leuke voorstellingen in het vooruitzicht. Waar ik heel veel zin in had (maar dat was vast al wel gebleken). Nog een jaartje en dan is de middelbare school voor mij een gesloten deur. Ik zie uit naar volgend jaar als ik mijn diploma in the pocket heb. Hoe dan ook, school is voor nu goed afgesloten en het is vakantie (hoera!).

Geniet van je dag!

A lot of love,

Joanne

Advertenties

Een gedachte over “Lachen, de lek en gebabbel over de afgelopen tijd

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s