Nooit gedacht.

persoonlijk

IMG_8165

Bovenstaande foto is gemaakt door mijn mede-fotograaf en vriendinnetje Miriam.

Vrijdagochtend 14 juli 2017 05.45. Jij sliep nog, I know. En ik? Nooit gedacht dat ik dit zou doen. Om kwart voor zes opstaan. Maar als je een mooie foto wilt, moet je er wat voor over hebben. Miriam en ik besloten dat we met zonsopgang foto’s wilden maken. Dus dan moet je er vroeg uit. En eigenlijk waren we al te laat. De zon was al wakker. Maar we zijn erop uit gegaan en hebben een paar plaatjes geschoten. Dus met wat gebabbel van mij ertussen: de foto’s van deze fotosessie.

IMG_94662

Zoals je kan zien was de zon al een tijdje wakker op deze foto. We waren te laat. Helaas. Maar dat betekent nog niet dat we geen mooie foto’s hebben gemaakt. We moesten heel vroeg (tenminste, dat vond ik) opstaan. Maar wat was het leuk! Het was erg mooi zo vroeg buiten en het was erg gezellig met Miriam (natuurlijk).

IMG_9469IMG_9504IMG_9492IMG_9526

Oh, wat houd ik van dit licht. Als de zon opkomt of ondergaat kan je zulke mooie foto’s maken. Echt om aan te raden. Hoewel ik vaak ’s avonds foto’s ga maken omdat ik ’s ochtends te vroeg vind, heeft dit ook zeker wat. Omdat er ’s ochtends nog niet veel mensen op zijn is het heerlijk stil en rustig en de grond is nog nat van de dauw (hoewel dit me wel hele vieze schoenen heeft bezorgt, maar dat heeft ook wel wat – toch?).

IMG_9527IMG_9528IMG_9515IMG_8224

Foto door Miriam – ik met mijn camera in de weer.

IMG_9531IMG_9541IMG_8234

Foto door Miriam – and I like it very much!!

IMG_9545IMG_9552

Van Miriam foto’s maken is altijd leuk. Vooral op de momenten dat ze het niet door heeft en ze lekker zichzelf is. Of als ze aan het fotograferen is en er helemaal in opgaat. Zo gefocust op haar foto dat ze mijn aanwezigheid vergeten is. Het perfecte moment voor mij om een foto van haar te maken. En ja, hier is Miriam een foto aan het maken van een veertje. En daar boven een foto van een veertje door mijzelf gemaakt. Want foto’s van veertjes maken, dat is was wij doen.

Have a nice week,

Joanne

Advertenties

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s