Eendjes en foto’s maken op een bruggetje

persoonlijk

IMG_9216.JPG

HOERA!! Lang leve de vakantie. Ik mag dan al anderhalve week niets meer aan school doen, maar nu is het dan toch echt vakantie. De afgelopen dagen was Miriam bij mij. Dus jullie weten wat jullie kunnen verwachten. Foto’s. Veel. Foto’s. Miriam trok me over de drempel om buiten de tuin foto’s te maken. Want dat is toch wel een beetje ongemakkelijk. Voor een camera staan op plekken waar regelmatig mensen langs komen. Maar zoals jullie kunnen zien. I did it! Deze foto’s zijn op een leuk bruggetje gemaakt. Op de meeste foto’s is het bruggetje nauwelijks te zien. Maar het ligt viel erg mooi en naast alle foto’s waar ik gek op doe, zijn er ook een aantal foto’s goed gelukt.

IMG_7756IMG_7671

Miriam logeerde dus bij mij. En naast de honderden foto’s die we gemaakt hebben, hebben we taart gebakken – die erg lekker, maar nog niet helemaal gaar was- , een bucket list gemaakt – zo gaan we bijvoorbeeld nog een keer met z’n tweeën een bak ijs leeg eten (je had het gezicht van Miriam moeten zien, toen ik het voorstelde) – en zijn we niet één maar twee keer naar de stad geweest. De tweede keer moesten we iets retourneren en we konden het niet laten in nog wat winkeltjes te kijken. Ook hebben we veel spelletjes gedaan en konden daarbij beiden niet tegen ons verlies, waardoor we steeds nog een potje moesten spelen zodat we wel konden winnen. En naast dit allemaal hebben we natuurlijk veel gelachen en gekletst.

IMG_7673IMG_7758IMG_7761IMG_7767

Ode aan mijn lieve vriendinnetje. 

Aankomende zomer is het vijf jaar geleden dat Miriam en ik elkaar ontmoetten. En dat is nog een heel verhaal. Miriam en ik hebben elkaar namelijk op de camping in België ontmoet. Wie had ooit gedacht een blijvend contact te houden met iemand die je op de camping ontmoet? Maar ik ben zo dankbaar voor Miriam als vriendin. Ken je dat ook dat je je 100% comfortabel bij iemand voelt? Dat je niet per se iets hoeft te zeggen. Dat samen bank hangen ook prima kan zijn.

Lieve Mir, bedankt voor je vriendschap. Je bent zo’n lief, mooi, gezellig vriendinnetje. Dankjewel voor het troosten, als ik verdrietig ben. Voor je vrolijkheid, als ik wat gezelligheid kan gebruiken. Voor je muzikaliteit, zodat we samen kunnen zingen en kunnen vechten om wie er piano mag spelen. Voor jou, dat je gewoon jezelf bent. <3

IMG_7735IMG_7725IMG_7708

Dat was mijn geklets dan weer voor deze keer. Ik zie erg uit naar de rest van deze vakantie en alle leuke dingen die op de planning staan. Wat zijn jullie plannen voor de vakantie?

A lot of love,

Joanne

Advertenties

3 gedachtes over “Eendjes en foto’s maken op een bruggetje

  1. Ooooooh Ann wat lief. Ik hou onwijs veel van jouw. Liefs en heel veel kusjes en knuffels. (Ik las dit met een glimlach en een traan van ontroering. ) En verdraaid ben je toch eerder dan mij. Dacht ik vandaag snel te zijn met aan mijn blog beginnen dan jij. Staat hij er bij jouw al op.

    Lots of love

    Like

  2. Jaa. Snel he! Ik dacht, hij moet toch één keer bij mij eerder op staan. Lang leve de zomervakantie. Heel veel liefs en knuffels terug.

    Like

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s