Do you like plants?

interieur

IMG_1988.JPG

De afgelopen tijd heb ik best afwisselend geblogd. Dit heeft verschillende redenen. Ik twijfelde namelijk over een blog of ik het online wilde zetten, ik was niet helemaal fit en ik heb veel halve blogs geschreven (teveel inspiratie op het moment). Maar de komende weken kunnen jullie daarom elke week een blog verwachten (tenzij er iets tussen komt), want ik heb veel vooruit gewerkt.

Op de foto hierboven zie je drie plantjes. Met deze nieuwe aanwinsten (inmiddels heb ik ze alweer twee weken), ben ik aan de slag gegaan. Ze staan nu prachtig op mijn nachtkastje naast mijn bed en ik ben er helemaal weg van.

IMG_1990

IMG_1961

Ik zal jullie voorstellen aan mijn geliefde cactus … naamloos. Dit is denk ik de mooiste van mijn nieuwe plantjes en ook gelijk de meest prikkelbare. Het was een hele klus om dit plantje te verpotten.

IMG_1994

Ook dit plantje is naamloos… Ik vond het er wel leuk uitzien en ik had drie plantjes nodig voor mijn idee. Dus toen werd het deze.

IMG_1970IMG_1993

En dan die derde. Deze vind ik ook heel gaaf. Het lijkt een beetje op een bloem (waarom zou ik dit plantje toch zo leuk vinden?).

Dan zal ik jullie nu eindelijk eens vertellen wat mijn idee was. Ik ben in de vakantie naar de kringloopwinkel geweest (twee zelfs) en heb daar een glazen pot gekocht. Toen we naar het tuincentrum gingen en ik deze schattige plantjes zag kreeg ik een idee.

IMG_2008IMG_2036IMG_2012

Deze foto is gemaakt toen de plantjes er net in stonden (vandaar dat de pot nog een klein beetje vies is).

Dat was mijn idee. Ik vind het echt heel erg leuk geworden en ik ben blij met het eindresultaat. Nu hopen dat ze niet te snel groeien, het was een hele klus om de cactus erin te zetten (vanwege die prikkelbaarheid).

En nu kunnen jullie je afvragen: ‘Wat is er zo leuk aan planten?’. Daar heb ik goede redenen voor. Ten eerste staat het levendig in je kamer en ten tweede – even denken – is het leuk te decoratie. Joanne, dat is een reden… I know. Maar ik vind het wel een hele goede reden. Houd jij ook van plantjes?

Liefs, Joanne

Advertenties

4 gedachtes over “Do you like plants?

  1. Hey Joanne Ik ben gek op plantjes.. Heb van iemand alle AH moestuintjes gekregen en die in een minikasje gedaan. Oke,geen mooie decoratie ; ) maar straks misschien wel leuk in de tuin. En ik was net op zoek geweest naar informatie over kamerplantjes en nu zie ik jouw blog, als dat niet toevallig is. Leuk hoor in die fles!!

    Like

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s