My room is changed

DIY, persoonlijk

IMG_0085

Zoals ik in mijn vorige blogpost al zei, heb ik wat nieuws op mijn kamer. Ook heb ik een paar dingetjes verandert. In deze blogpost geef ik een soort roomtour, maar dan op een andere manier. Eigenlijk laat ik gewoon een paar shots van mijn kamer zien. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Let’s go!

IMG_0037

IMG_0078

Zonder of met bloemetjes. Ja dan kies ik toch echt voor mét bloemetjes. Het staat echt super gezellig en ik ben ook nog eens een grote bloemenlover. Maar helaas zullen er vaker geen bloemetjes in staan, dan wel. Maar dat maakt het nou niet gelijk ongezellig. Dit kan ik met recht benoemen tot de leukste, mooiste muur van mijn kamer. Echt waar! Ik ben er zo blij mee!! Ik heb de kubusjes van de HEMA en het bord is zelfgemaakt (met heel veel hulp van mijn vader). Het plantje dat erop staat, daar ben ik echt heel erg blij mee! Ik had al een paar cactusjes, maar nu heb ik er nog een aantal plantjes bijgekocht. Love it! Ook die oude boeken in de kubusjes vind ik echt prachtig en de geurbrander (heet dit zo?) staat er ook heel leuk bij. Ik weet alleen niet waar die vandaan komt want ik heb  het op m’n verjaardag gekregen. Maar ik ben er erg blij mee!

IMG_0178

IMG_0204

Sorry, deze twee foto’s moest ik gewoon nog even laten zien. I love flowers! Misschien worden jullie soms wel helemaal gek van mij met mijn bloemetjes. Sorry daarvoor. Maar ik vind bloemetjes (en plantjes) echt helemaal geweldig dus jullie zullen er echt wel vaker een foto van voorbij zien komen.

IMG_0087

IMG_0036

Dit hoekje van van kamer is ook vernieuwd. Het spiegeltje is ook zelfgemaakt, de lijst dan (met veel hulp van mijn vader, ik ben niet zo vaardig met een zaag). En ik ben ook hier super mega blij mee. Ik heb er een paar quotes naarst gehangen en dat geeft echt een heel leuk effect. Ook het plankje eronder maakt het helemaal af. Met mijn leuke cactus erop.

IMG_0119

Dit is mijn cactusje! Ik heb hem wat ingezoomd (stiekem is dit gewoon een andere foto). Ik heb hem echt al heel lang en hij doet het zo goed. Ik heb het van mijn oma gekregen een paar jaar terug (ja, echt waar, een paar jaar).

IMG_0106

Dit plantje is ook zo onwijs schattig. En met twee vaasjes ernaast mét zonder bloemetjes ;-) op een dienblaadje. Ik vind het echt heel erg schattig. Maar die bloemetjes moesten er toch maar een keer in komen.

Dit waren de shots die ik even aan jullie wilde laten zien. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren. Als jullie dit soort artikelen leuk vinden, laat het me even weten in de reacties. Misschien dat ik dan binnenkort, als ik weer wat nieuws heb, jullie een update geef.

Liefs, Joanne

Advertenties

5 gedachtes over “My room is changed

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s