Nieuwe camera!!

fotografie, persoonlijk

IMG_3866

En dan is het nu officieel vakantie! Wat heb ik hier lang naar uit gezien. Zomervakantie. Al moest ik vorige week alleen nog maar boeken inleveren en mijn rapport ophalen. Ook heb ik vorige week iets heel erg leuks gedaan. Hierboven geef ik je een hint. Ja ja, Joanne heeft een nieuwe camera gekocht. En ik ben er super blij mee! Dat wordt veel fotograferen deze vakantie en mooiere foto’s op mijn blog.

Ook wil ik nog een nieuw project lanceren. Ik ben namelijk (sinds kort) ook blogger op een blog met een aantal meiden van een whatsapp-groep. We zijn met een groep meiden dit blog gestart, die het allemaal leuk leken om te gaan bloggen. Ik heb deze groep leren kennen door huis van belle. Ik blog daar één keer in de maand. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt. We zijn nog maar net gestart en dus nog niet heel erg ver. Maar neem gauw een kijkje op we are belle!

IMG_8784

De foto hierboven heb ik met mijn nieuwe camera gemaakt.

Ik wil deze vakantie veel vooruit gaan werken. Hierdoor zal er waarschijnlijk elk weekend een blog online komen maar geen tweede keer in de week. Hierdoor kunnen jullie wel gewoon weer blogs verwachten als de school weer begint. Ik wil het in ieder geval proberen. Of ik het vol houd is nog niet zeker. Ook omdat ik ook nog een keer in de maand blog op we are belle. Als ik het niet volhoud om op beide blogs actief te zijn, zal ik helaas moeten met we are belle. Mijn eigen blog blijft toch het belangrijkst voor mij.

Nu zijn jullie weer een klein beetje op de hoogte over mij. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Wat zouden jullie nog leuk vinden om te lezen? Laat het hieronder in de reacties aan mij weten.

Liefs, Joanne

Advertenties

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s