Vakantie: kerst 2014

DIY, food, persoonlijk

Heey!!

Ik ben dus gisteren terug gekomen van het logeren en vandaag kerst aan het vieren. Voor vandaag een kort overzicht van wat we allemaal gedaan hebben (Miriam en ik).

Toen ze mij op kwamen halen zijn we gaan shoppen. Ik heb niet heel veel gekocht. Alleen twee lapjes stof (later nog de bedoeling hiervan). ’s Middags koekjes gebakken waarvan we later een koekhuisje van wilden gaan maken.

En ’s avonds hebben we gezellig de sound of music gekeken. Maar voor we film gingen kijken hebben we eerst zelf chocolademelk gemaakt volgens Miriam’s recept. Het is echt heel lekker!! En dat blauwe erop dar is niets raars hoor, het zijn gewoon spekjes.

IMG_3036

Het was pas om twaalf uur afgelopen en konden het niet laten om nog gezellig even te kletsen dus om twee uur gingen we slapen (oeps!!).

De volgende dag waren we rond half elf uit bed en hebben we ontbeten. Daarna hebben we het koekhuisje gemaakt en versierd.

We waren om half drie klaar en zijn ons toch maar eens gaan aankleden. Daarna hebben we van de stof die we gekocht hadden, een strik gaan maken. Ik wilde voor kerst graag nog zo’n strik en kon geen mooie vinden. Dan moeten we er zelf maar eentje maken. Dit is dan het eindresultaat!!

IMG_3077

Bij Miriam thuis hebben ze parkietjes (die ik nog niet gezien had) en ik kon het niet laten om wat foto’s van ze te maken. Ze zijn zo lief!! Maar ik schrok wel een beetje toen een van de twee ineens vlak over mijn hoofd heen vloog.

IMG_3060

IMG_3058

’s Avonds weer een film gekeken. Ik had de film oorlogsgeheimen meegenomen en dus zijn we die maar gaan kijken. We zijn hem vroeg gaan kijken en hebben we er nog maar en andere film achteraan gedraaid die op televisie was. En na de films moesten we maar weer eens naar bed. We hebben nog een tijdje gekletst en zijn om vier over twaalf gaan slapen (netjes hé!!).

De volgende dag heb ik m’n tassen (ik neem altijd teveel mee en kom met nog meer thuis (wat ik allemaal gemaakt heb enzo)) ingepakt. En om twaalf uur het huis verlaten en ben ik terug gegaan naar mijn eigen huisje waar ik begroet werd door mijn zusje en een vriendin van m’n moeder die thuis waren.

En omdat het vandaag kerst is heb ik voor jullie nog wat geknutseld. En dit is het dan geworden…

IMG_3080

 Fijne dag nog! Ga jij nog kerst vieren met familie?

Advertenties

Laat hier een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s